Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Σχόλιο της Ενωτικής Προοδευτικής Συνεργασίας για τον καθορισμό νέων χώρων στάθμευσης ταξί.Οι νέοι χώροι που υποσχέθηκε ότι θα μας παραχωρήσει ο Δήμος δεν λύνουν το πρόβλημα κι ας μην βιαστούν κάποιοι να το πανηγυρίσουν


Η όποια παραχώρηση χώρου δεν θα δώσει λύση στο πρόβλημα τις ανεπάρκειας  χώρων στάθμευσης ΤΑΞΙ- πιάτσες  όσο τα αντιλαϊκά μέτρα συνεχίζουν να εξαθλιώνουν την κοινωνία μιας και συνεχώς θα απαιτούνται όλο και νέοι χώροι.
Αυτός ήταν και ο λόγος που σαν παράταξη είπαμε πως τα όποια μέτρα αν δεν συνοδεύονται από την ανοχή των αρχών δεν θα δώσουν ουσιαστική λύση,μια ανοχή που σαν σωματείο έπρεπε να την κάνουμε απαιτητή από την αρχή.

  • Τι θα γίνει για παράδειγμά με τις κλείσεις της τροχαίας που ήδη έδειξε της προθέσεις της..?
  • Τι θα κάνουμε αν το κυνηγητό μεταφερθεί στην Εγνατία και άλλου..?
  • Γιατί δεν απαιτήσαμε ανοχή μέχρι να βρεθούν κάποιες λύσεις κι όσο διαρκεί η κρίση κι αφήσαμε τους συναδέλφους στις ορέξεις του κάθε πονεμένου καταγγέλλοντα και των αρχών..?

Οι νέοι χώροι που υποσχέθηκε ότι θα μας παραχωρήσει ο Δήμος δεν λύνουν το πρόβλημα κι ας μην βιαστούν κάποιοι να το πανηγυρίσουν ,
γιατί όπως μας είπε παλιότερα ο αντιπεριφερειάρχης ''στόχος του είναι να βγάλει τα ΤΑΞΙ  πάνω από όλους τους κεντρικούς άξονες της πόλης δημιουργώντας νέους χώρους σε κάθετους άξονες''.
Δεν πρέπει επίσης να μας διαφεύγει το γεγονός ο ρόλος και ο χαρακτήρας της τοπικής αυτό-διοίκησης  ιδικά μετά την εφαρμογή του Καλλικράτη που δεν είναι άλλος από το μακρύ χέρι της εφαρμογής  της αντιλαϊκής  πολιτικής του κράτους σε τοπικό επίπεδο κι αυτό που επιβάλει αυτή η πολιτική εκτός τον άλλων,
είναι ο αφανισμός τον μικρών αυτοαπασχολούμενων πού στέκονται εμπόδιο στο να μπουν στην  κερδοφορία οι μεγάλες εταιρίες που κυοφορούνται και στον κλάδο μας.    

ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ