Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Τελικά ακόμη κάποιοι πιστεύουν ότι κοιμόμαστε ....Φτάνει πια η κοροιδία κ.Λυμπερόπουλε..!!!!!!!!!!!!!..Δείτε το βίντεο που ακολουθει..

ΤΟ ΜΑΥΡΟ -- ΑΣΠΡΟ  

    

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Θ. ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΛΟΥ ΣΤΟ GRAND PALACE

Συμπέρασμα 1ο) Ο νόμος 4093 μας ευεργέτησε γιατί έβαλε περιορισμούς στην παρανομία που υπήρχε με την υποκλοπή έργου....!!!!!!!!!????????????


Συμπέρασμα 2ο) Ασκεί ακομμάτιστο συνδικαλισμό!!!!!!???????????


Συμπέρασμα 3ο) Η σύνταξη του πατέρα του εξαρτάται από το εάν θα πληρώσει ο ίδιος ο Θύμιος δηλ. τις εισφορές του στο ταμείο!!!!!!!!!!??????????


Συμπέρασμα 4ο)Δεν πρέπει να απεργήσουμε για τον ΟΑΕΕ γιατί το ΤΑΞΙ είναι δυναμικός κλάδος και μπορεί να ανάψει η σπίθα που θα ρίξει την κυβέρνηση!!!!!???????


Συμπέρασμα 5ο) Μας περνάει για χαζούς............


Τώρα ας τα πάρουμε με την σειρά.

  • 1ο)  Ο νόμος Χατζηδάκη αυτό που έκανε ήταν θεσμοθετήσει την παρανομία δηλ. την νομιμοποίησε. Οι 2 νόμοι 4070 Βόριδη, 4093 Χατζηδάκη  και η τροπολογία Κεφαλογιάννη σαλαμοποίησαν τον  νόμο Ραγκούση το κόψανε φέτες ( με την συμβολή της ομοσπονδίας και.... άλλων προθύμων του θιάσου της'' καλής απελευθέρωσης'' με κανόνες βλ. Ν.Πνοή)και  μας το τάισαν αμάσητο.
  • Αφού ήταν τόσο καλός ο νόμος 4093 γιατί κάναμε 4 μέρες απεργία και δεν πήραμε τις σημαίες να βγούμε στους δρόμους;
  • Γιατί από την επομένη το πρωί  της ανακοίνωσης του νόμου 4093  ο πρόεδρος σβαρνίζονταν στα ΜΜΕ και έσκουζε ''πως ο νεοφιλελεύθερος Χατζηδάκης χαρίζει τα ταξί στον ΣΕΤΕ και στα Καρτέλ''?

2ο)  Εδώ ίσως να μην χωράει σχόλιο μιας και όλοι γνωριζόμαστε, όμως θα κάνω ένα.


  • Το θέμα δεν είναι εάν κάποιος θεωρεί τον εαυτό του ακομμάτιστο η όχι,το θέμα είναι εάν με την πρακτική του βάζει πλάτη να εφαρμοστεί μια συγκεκριμένη πολιτική ή συγκρούεται, κι επειδή  οι πολιτικές δεν πέφτουν από τον ουρανό αλλά επιβάλλονται από τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και  εφαρμόζονται από κόμματα κι αποκόμματα, οι πάντες ,είτε μας αρέσει, είτε όχι, είμαστε πολιτικοποιημένοι άρα κομματικοποιημένοι.(ακόμα κι αυτοί που απέχουν από εκλογές ή ρίχνουν λευκό, άκυρο κτλ)
  • 3ο)  Ας πει κάποιος ρε παιδιά στον προεδράρα μας πως ο πατέρας του πλήρωνε μια ζωή για να πάρει συνταξούλα και ότι εάν δεν είχε θεμελιώσει δικαίωμα δεν θα έπαιρνε ποτέ.
  • Ας του πει κάποιος ότι τα λεφτά(αποθεματικά) του πατέρα του και των πατεράδων μας τα έκαναν δωράκι στους μεγαλοκαρχαρίες ,στα χρηματιστηρια, στους τραπεζίτες και στους εφοπλιστές με τα γνωστά θαλασσοδάνεια από την εποχή του γέρου Καραμανλή που τα έδινε άτοκα δανικά και αγύριστα  όταν τα επιτόκια δανεισμού ήταν 25% . 
  • Κύρ πρόεδρε στον πατέρα σας να πείτε πως εσείς πληρώνεται για υπάρξει  αποθεματικό ώστε να πάρετε σύνταξη εσείς κι ότι τα δικά του αποθεματικά (50 δις ευρουλάκια)τα έφαγαν οι πολιτικές που εσείς υπηρετείται να σας δώσει παράσημο.

4ο)  Εδώ καταλαβαίνει κανείς το πόσο ακομμάτιστο και μπροστάρη  πρόεδρο έχουμε.


  • Είναι αυτός που μαζί με τους άλλους μπροστάρηδες ''πυροτεχνουργους'' της   ΓΣΕΒΕΕ και της ΕΣΕΕ πρό ολίγων μηνών έκατσαν στο ίδιο στρογγυλό τραπέζι  βγάζοντας επαναστατικά διαγγέλματα περί ανατροπών,αντίστασης κτλ. Προσοχή μην σας φύγη ο πόντος.

5ο) Μας περνάει για χαζούς..... 

Κάνει πως δεν θυμάται την θέση μας για την απελευθέρωση?? Να του θυμίσουμε για να μην ξαναρωτησει επομένως.
"Καλή και κακή" απελευθέρωση δεν υπάρχει . 
Με κανόνες ή χωρίς κανόνες στοχεύει στην παράδοση  της δουλειά μας στα μονοπώλια. 
''Αγωνιζόμαστε ενάντια στην σε κάθε μορφή απελευθέρωσης'' 
έγραφε το  πανό μας στην Αθήνα.

ΕΣΕΙΣ όλοι τότε ουρλιάζατε  υπέρ της απελευθέρωσης που δήθεν θα έβαζε 'κανόνες'  ΑΝΤΕ ΠΑΤΈ ΤΏΡΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΝΟΝΕΣ.



δειτε  το  βιντεο  απο  εδω 

Μπότσογλου Κώστας