Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Πιάτσες ταξί : Σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο θέμα συζήτησης

ΣΗΜΕΡΑ 9/9/2013 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ.





Μέτα από πολλές παλινωδίες ένθεν και εκείθεν του Δήμου άλλα και του Προεδρείου του Ερμή δεν έχει βρεθεί ακόμη λύση στο πρόβλημα των πιατσών του κέντρου.
Ο δήμος αφού αρχικά μας εξαπάτησε πως θα μας έδινε την Καρ. Ντήλ από Τσιμισκή μέχρι Ερμού εσκεμμένα για να παραιτηθούμε από την απαίτηση μας να μας παραχωρήσει μέρος στην Τσιμισκή αριστερά που ζητούσαμε, έρχεται σήμερα να μας αντιπροτείνει το κάτω κομμάτι της Καρ. Ντηλ λέγοντας πως μόλις ολοκληρωθεί η μελέτη μονοδρόμησης θα μας μεταφέρει από πάνω.

Εδώ να επισημάνουμε την πρόταση μας σαν παράταξη ,πώς παρόλο που η αρχική πρόταση του δήμου για παραχώρηση του επάνω μέρους της Καρ. Ντήλ θα έδινε μια προσωρινή λύση  δεν έπρεπε να παραιτηθούμε από την διεκδίκηση μας αριστερά της Τσιμισκή μέχρι να βεβαιωθούμε για αυτό που μας υποσχέθηκαν και πως μέχρι να υλοποιηθούν όλα αυτά πρέπει να σταματήσει το κυνηγητό από της αρχές και για όσο διάστημα διαρκούν οι διαβουλεύσεις .

     Σήμερα ο δήμος αυτό που προτείνει δηλ. προσωρινά  το κάτω μέρος της Καρ. Ντηλ με το επιχείρημα ότι η ''μελέτη προχωρά γρήγορα και σύντομα θα μας μεταφέρουν από επάνω'' είναι παγίδα και δεν πρέπει να το δεχτούμε με τίποτα. 
Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού και καμία εμπιστοσύνη στα λεγόμενα τους.


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ 

  • Να σταματήσει άμεσα το κυνηγητό της τροχαίας και να μεσολαβήσει το σωματείο δυναμικά αγωνιστικά  να σβηστούν όλες οι κλήσεις των συναδέλφων για παράνομη παραμονή στις πιάτσες.
  • Καμία δίωξη μέχρι να βρεθεί πραγματική λύση.
  • Ανοχή των αρχών όσο διαρκεί η κρίση γιατί όσες πιάτσες και να δοθούν δεν θα λύσουν το πρόβλημα από την στιγμή που τα αντιλαϊκά μέτρα συνεχίζουν να μας εξαθλιώνουν.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ