Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΤΑΞΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: «Κουβέντες σταράτες για να τελειώνουμε με τις κασσάνδρες,τους γλύφτες,και τους αυλοκόλακες»

Αφορμή τα κοκορέματα και οι ψευτοπαλικαρισμοί,  με δήθεν επαναστατικά διαγγέλματα του προεδρείου της ΠΟΕΙΑΤΑ.
Σήμερα 3 χρόνια μετά τον Ραγκούση βλέποντας την εξέλιξη και την πορεία των πραγμάτων   μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή πλέον συμπεράσματα

  • Η  νίκη του αγώνα του  '11 ήταν μια πύρρειος νίκη, που κατέληξε με την τακτική της μεθοδευμένης υποχώρησης,(για να μην υπάρξουν αντιδράσεις) στο ξεπούλημα του ηρωικού αγώνα των συναδέλφων. Ο αγώνας εκείνος ήταν των συναδέλφων και δεν τον χαρίζουμε σε κανένα κύριε Λυμπερόπουλε.
  • Παρουσιάζεται εδώ και 3 χρόνια ως μεγάλη επιτυχία ότι κρατήσαμε τα πληθυσμιακά κριτήρια.Μα μόνο για αυτά κάναμε αγώνα?? 


Συμπέρασμά Α) τα πληθυσμιακά ήταν το τυράκι που μας ρίξατε. Τα πληθυσμιακά αφορούν μόνο τα ΕΔΧ,όμως με τα ΙΧ τα ΒΑΝ,τα ΕΙΔΜΕΤ, τι γίνετε?? Θάλασσα. Άσε που στις πιο πολλές περιοχές βγαίνουν μέχρι και εκατοντάδες άδειες ΕΔΧ. π.χ. Θεσσαλονίκη.
Συμπέρασμα Β) Το τουριστικό κεφάλαιο(ο φίλος σας ο ΣΕΤΕ) και οι εταιρείες ενοικίασης ΙΧ πέτυχαν αυτό που επεδίωκαν από την αρχή με τον Ραγκούση, με ένα χρόνο καθυστέρηση(4093 ν.Χατζηδάκη-τρ.Κεφαλογιάννη-4199 ν.Χρυσοχοΐδη.....)
Συμπέρασμα Γ) Είχαν δίκιο αυτοί που έλεγαν ότι <ΚΑΛΗ & ΚΑΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ> σε αντίθεση με όλους εσάς που θέλατε <ΗΠΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ> δλδ αυτό που έχουμε μέχρι σήμερα ,γιατί έπεται και συνέχεια... 
Συμπέρασμά Δ) Ότι καταφέραμε το '11 το χάσαμε τα επόμενα 2 χρόνια και συνεχώς συνεχίζουμε να χάνουμε μιας και δεν μας ξεχνούν όποτε είναι να ψηφίσουν είτε μνημόνιο,είτε πολυνομοσχέδιο.


  • Πετάτε το μπαλάκι των ευθυνών της ανυπαρξίας σας τα τελευταία 3 χρόνια στα σωματεία και ζητάτε  να αποφασίσουν,... τι ακριβώς?

Απεργία διαρκείας για να μας δώσει  δόσεις ο ΟΑΕΕ ? Είσαστε σοβαροί ?
Για το φορολογικό? Κουβέντα εδώ κι ένα χρόνο,ούτε και τώρα.
Για την δουλειά μας που πάει κατά διαόλου με τους νόμους της ''απελευθέρωσης'' που φτιάξατε με τους υπουργούς σας και τις κυβερνήσεις σας? Μόκο.
Μάλιστα είστε τόσο μεγάλοι γνώστες απεργιών ,που λέτε πως μόνο αυτός ο τρόπος έχει αποτέλεσμα.
Μήπως να ξεχάσουμε τότε που η πλειοψηφία του  κλάδου άντεχε οικονομικά και ζητούσε συνέχιση της απεργίας το πάτημα  Σγουρού?

  • Αν πραγματικά αυτά που λέτε τα πιστεύετε και δεν είναι πυροτεχνήματα, (που μάλλον είναι) αυτό που πρέπει να κάνετε για να μας πείσετε είναι να φέρετε συγκεκριμένη πρόταση με πλαίσιο αιτημάτων αγώνα για Φορολογικό,Ασφαλιστικό, Νόμους ''Απελευθέρωσης''. Έπειτα να ζητήσετε από τα σωματεία Γ.Σ. για να συζητήσουν, να συμπληρώσουν με αιτήματα που θα βάλουν και τα ίδια ,(όχι τα αιτήματα που σας βολεύουν) αλλά και το κυριότερο, να ξεκινήσετε ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ κύριοι .

ΓΙΑΤΊ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ.
Όχι να κρύβεστε όπως κάνατε παλιότερα με τα μνημόνια τα πολυνομοσχέδια,τους εφαρμοστικούς, αλλά και πρόσφατα,εξαφανιστήκατε όταν μια σειρά κλάδων απεργούσε για φορολογικό- απελευθέρωση. 
Κάντε πρώτα αυτά  και μετά συζητάμε για απεργία διαρκείας, επαναστάτες του ξεκούδουνου. 
ΑΝΤΕΧΕΤΕ???    


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΤΑΞΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

   Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ