Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

19-10-2013 ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΟΔΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΣΕΒΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.Οι νόμοι είναι κομμένοι και ραμμένοι για τις μεγάλες εταιρείες που έρχονται να πάρουν τη δουλειά μας. (VIDEO)


Σε μια διπλή τοποθέτηση , του Παναγιώτη Μαυρίκη ,επικεφαλής της Ενωτικής Προοδευτικής Συνεργασίας στην Αθήνα ,της Επιτροπής Αγώνα Ταξί ,μέλος του ΔΣ του ΣΑΤΑ ,μέλος της ΠΟΕΙΑΤΑ και του Κώστα Μπότσογλου επικεφαλής της Ενωτικής Προοδευτικής Συνεργασίας στη Θεσσαλονίκη,της Επιτροπής Αγώνα Ταξί και μέλος του ΔΣ του ΕΡΜΗΣ  αναπτύχθηκε το σημερινό πρόβλημα του κλάδου.
Σήμερα η συγκέντρωση της αγοράς σε λιγότερα χέρια είναι εμφανής
και σαν αποτέλεσμα έχει τη ισχυροποίηση του κεφαλαίου.Δεν είναι λύση η οργάνωση , που θα μας βγάλει από το αδιέξοδο την περίοδο της κρίσης, ας μη  τρέφουμε  αυταπάτες.. Η λύση είναι η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. Οδηγούμαστε σε μια κατάσταση που θα πουλάμε για να ξεχρεώσουμε.
Οι νόμοι αυτοί φτιάχτηκαν όχι για να οργανωθούμε εμείς , αλλά για τα μεγάλα κεφάλαια , να πάρουν  το μεγάλο μερίδιο της αγοράς.Αν κάνουμε ΕΠΕ η ΑΕ μπορούμε να επιβιώσουμε και να ανταγωνιστούμε..?? Η απάντηση είναι ΟΧΙ.
δείτε το βίντεο