Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Τι να περιμένει όμως κανείς από αυτούς που βαπτίζουν ''εκδηλώσεις'' τις απεργίες και τις κινητοποιήσεις σαν να πρόκειται για happenings..???

ΓΣΕΒΕΕ  ΑΠΑΞΙΩΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

Τον ολισθηρό δρόμο της ενσωμάτωσης, του συμβιβασμού, της υποτέλειας,της μοιρολατρίας,της απαξίωσης των αγώνων συνεχίζει να ακολουθεί η ηγεσία της ΓΣΕΒΕΕ σούρνοντας από την μύτη και το προεδρείο ΕΡΜΗ.

Ενώ από τις 17 Αυγούστου είχαν πάρει την απόφαση για απεργία και κλείσιμο των καταστημάτων εδώ και ένα μήνα δεν έκαναν το παραμικρό για να ενημερώσουν τους επαγγελματίες,με αποτέλεσμα όλη η αγορά να είναι ανοιχτή.

Αξιός ο μισθός τους,επαγγελματίες  ευτελιστές της έννοιας του συνδικαλισμού που με την συμπεριφορά τους έγιναν νεροκουβαλητές του φασισμού.

Εξαντλείται την αγωνιστικότητα σας στο σαφάρι των καμερών για να βγάλετε τα ΄΄επαναστατικά σας διαγγέλματα΄΄ και να φτιασιδώσετε το προφίλ σας.

Τι να περιμένει όμως κανείς από αυτούς που βαπτίζουν ''εκδηλώσεις'' τις απεργίες και τις κινητοποιήσεις σαν να πρόκειται για happenings.

Οι προθέσεις της ΓΣΒΕΕ απέναντι μας φάνηκαν όταν κινητοποιούμασταν εναντίον του Ραγκούση που τα προεδρεία τους Ασημακόπουλος & Σια μας κουνούσαν το δάχτυλο να σταματήσουμε τις απεργίες γιατί πλήτταμε την αγορά και καλούσαν την κυβέρνηση να πάρει άμεσα μέτρα.

Συνάδελφοι ,η θέση μας δεν είναι δίπλα σ' αυτούς που μας τραβολογά  με το έτσι θέλω το προεδρείο του Ερμή, όπου  στα πλαίσια της αναμόρφωσης του πολιτικού και συνδικαλιστικού σκηνικού ψάχνουν νέες ανίερες συμμαχίες για να  εδραιώσουν κάποιοι θεσούλες. 


Η θέση μας είναι με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα την ΠΑΣΕΒΕ,το ΠΑΜΕ,την ΠΑΣΥ,το ΜΑΣ, που μας στήριξαν από την πρώτη στιγμή και είναι οι μόνες δυνάμεις που αντιπαλεύουν αταλάντευτα αυτή την πολιτική αναδεικνύοντας τον πραγματικό εχθρό,που δεν είναι άλλος από τα ντόπια και ξένα μονοπώλια μαζί με τα κόμματα υπηρέτες τους.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΤΑΞΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΠΟ ΤΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΣΕΒΕ 16-09-2013
 



ΠΑΣΕΒΕ  ΜΠΡΟΣΤΑ   ΣΤΟΝ   ΟΑΕΕ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ