Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Κως:Οδηγός ταξί για την αμέλεια των υπευθύνων σε δρόμο καρμανιόλα."Θα θρηνήσουμε θύματα αν δεν ενεργήσουν σύντομα "(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

"Έτρεμε" ακόμα όταν επέστρεψε από Μαρμάρι όπου πήγε "κούρσα" μια οικογένεια Ρώσων επισκεπτών με δύο μικρά παιδιά ο οδηγός και ιδιοκτήτης του ταξί που τους μετέφερε, Κώστας Βαβίθης.
Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 9 το βράδυ, όταν το ταξί με κατεύθυνση προς Μαρμάρι περνούσε από τον κόμβο Τιγκακίου, από το "ρεύμα" Τιγκάκι προς Κω του "πετάχτηκε" ένα ΙΧ
(το οποίο παραβίασε το stop, καθώς οι φωτεινοί σηματοδότες συνεχίζουν να μην λειτουργούν και από καθαρή τύχη δεν έχουμε ακόμα κάποιο σοβαρό ατύχημα), οπότε το ταξί με ένα απότομο ελιγμό βρέθηκε στην "ΓΕΩΡΓΟΤΕΧΝΙΚΗ" αποφεύγοντας κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή τη σύγκρουση με το ΙΧ.
Οι Ρώσοι επισκέπτες και τα παιδιά εμφανώς σοκαρισμένοι δεν πίστευαν στα μάτια τους...
Ο ίδιος ο Κ. Βαβίθης παρακαλεί κάθε αρμόδιο είτε είναι η απερχόμενη Περιφερειακή, είτε η απερχόμενη δημοτική αρχή να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να δουν σοβαρά το θέμα των φωτεινών σηματοδοτών...
* Σημειωτέον ότι απόψε δεν λειτουργούν και οι σηματοδότες στην παραλιακή οδό μπροστά από το Λιμεναρχείο (και οι πεζοί τουρίστες για να περάσουν απέναντι δεινοπαθούν...)

Δείτε το βίντεο


πηγη:aegeanews.gr