Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

ΕΠΣ-ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΤΑΞΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ:Ανακοίνωση σχετικά με την Γ.Συνέλευση του Ρ/Τ TAXIWAY




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ                                Ιούνιος 2017

ΕΝ.ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΤΑΧΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Συνάδελφοι-σες

Η Ε.Π.Σ. και η Επιτροπή Αγώνα Ταξί Θεσσαλονίκης χαιρετίζει την περήφανη στάση των εκατοντάδων συναδέλφων που στη Γεν. Συνέλευση του Ρ/Τ  TAXIWAY βροντοφώναξαν ένα εκκωφαντικό «ΟΧΙ» στην αλαζονεία και την έπαρση ενός προεδρείου που νομίζει ότι κατέχοντας πόστα μπορεί να  αποφασίζει για εμάς  χωρίς εμάς.

Συνάδελφοι με το «ΟΧΙ» αυτό σώσαμε την τιμή, την αξιοπρέπεια και την υπόληψη
όλου του κλάδου. Ήταν ένα «ΟΧΙ» στις πρακτικές που εδώ και καιρό χρησιμοποιούν κάποιοι με την ανοχή και του προεδρείου του Σωματείου «ΕΡΜΗΣ» απαξιώνοντας, σπέρνοντας μικρόβια διχασμού και διχόνοιας στους συναδέλφους σε μια εποχή που επιβάλλεται να είμαστε ενωμένοι.

 Ήταν ένα «ΟΧΙ» περήφανο γιατί έστειλε το μήνυμα προς όλες τις πλευρές ότι οι συνάδελφοι δεν θα δεχτούμε να γίνουμε δούλοι και είλωτες καμιάς εταιρείας ή εφαρμογής, είτε ιδιωτικής είτε συνεταιρισμού Ρ/Τ που κάποιοι νομίζουν ότι είναι δικιά τους ιδιοκτησία και συμπεριφέρονται ως μεγαλομέτοχοι επειδή κατέχουν «αξιώματα».

Η Ε.Π.Σ. και η Επιτροπή Αγώνα Ταξί Θεσσαλονίκης έχει την υποχρέωση να συγχαρεί τα άλλα δύο Ρ/Τ της πόλης (Μερσεντές-Μακεδονία) που δεν υπέκυψαν στις πιέσεις και κράτησαν τη σημαία του ΤΑΞΙ ψηλά.

Συνάδελφοι-σες δυστυχώς τα δύσκολα είναι ακόμη μπροστά μας όσον αφορά τις εξελίξεις στην απελευθέρωση του μεταφορικού μας έργου και τη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται με το ξεπούλημα του αεροδρομίου.

Είμαστε ακόμη στην αρχή,  οι εξελίξεις τρέχουν πολύ γρήγορα.!!

Κερδήθηκε μια μικρή μάχη, έχουμε όμως μπροστά μας “ πόλεμο ” γι αυτό πρέπει να είμαστε σε αγωνιστική ετοιμότητα.

Έχουμε τη δύναμη εάν το πιστέψουμε όχι μόνο να τους σταματήσουμε, αλλά χτίζοντας τη δική μας κοινωνική συμμαχία μαζί με άλλους αυτοαπασχολούμενους, εργαζόμενους, άνεργους, φοιτητές, συνταξιούχους να πάρουμε πίσω τη ζωή που μας αξίζει και δικαιούμαστε, όμως μια χούφτα κηφήνων πλουτοκρατών και οι πολιτικοί τους εκπρόσωποι μας στερούν, για να συνεχίσουν να αυγαταίνουν τα κέρδη τους  .





ΕΝ.ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΤΑΧΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ