Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Εκδηλώσεις γονέων ενάντια στα ναρκωτικά

Με φιλικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες και με το σύνθημα «Κλοτσάμε τη μπάλα ...όχι τη ζωή» ξεκινά σήμερα Σάββατο στις 10.30 το πρωί η δεύτερη μέρα εκδηλώσεων της 14ης Μαθητικής Γιορτής που επιμελούνται η Ένωση και οι Σύλλογοι Γονέων Καισαριανής.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται το απόγευμα στις 7.30, στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο «ΑΙΟΛΙΑ», με θέατρο, μουσική, χορό κ.ά. Η θεατρική ομάδα του ΕΣΥΝ
Θρακομακεδόνων παρουσιάζει το έργο για παιδιά «Πώς νικήθηκε ο αχυράνθρωπος» και ακολουθούν τραγούδια για τη ζωή και την άνοιξη από την παιδική χορωδία του 3ου Δημοτικού, παραδοσιακοί χοροί και αφιέρωμα στον Μ. Χατζιδάκι από το 1ο Γυμνάσιο, μουσική και χορός ραπ και χιπ χοπ από συγκρότημα μαθητών από σχολεία της Καισαριανής. Οι εκδηλώσεις θα κλείσουν με λαϊκό γλέντι.

Επίσης, με σύνθημα «Λέμε όχι σε όλα τα ναρκωτικά - απαντάμε στα αδιέξοδα με τους αγώνες μας, την αλληλεγγύη και τον πολιτισμό μας», η Ένωση Γονέων 7ου Διαμερίσματος Αθήνας διοργανώνει αύριο Κυριακή 15 Iούνη, στις 6 το απόγευμα, στου Γκύζη, εκδήλωση ενάντια στα ναρκωτικά. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες, μουσική, παράσταση και χορευτικά συγκροτήματα στο προαύλιο των 41ου - 42ου Δημοτικών Σχολείων (Μομφεράτου και Βαρβάκη).